dimarts, 29 de juliol del 2008

Bateig de mar

Doncs sí, la Clàudia ha tingut el seu "bateig de mar" aquest estiu.

Com molts sabeu, la Clàudia és més aviat de secà, no com la mama, i això de mullar-se no és gaire del seu agrat (ho podeu comprovar al post "Xip-xap, no!": drama aquàtic en tres actes).
L'estiu passat vam anar en comptades ocasions a la platja, per les bronquitis successives i perque a la senyoreta l'aigua no li agradava gens ni mica...
Aquest any sembla que es diverteix més: juga amb la sorra, fan castells amb el papa, s'estira a la tovallola com si volgués prendre el sol... i es banya!!!!
Sííííí, ho hem aconseguit!!!
Agafada de la maneta i caminant per l'aigua.
Al principi no li agrada perque nota l'aigua freda, però al cap d'un momentet ja s'hi troba a gust i juga i crida i riu com una boja mentre el papa li fa l'helicòpter ( a la piscina li costa més, perque a la dels avis no toca...).

Us deixo el vídeo del primer bany al mar de la Clàudia, el seu "bateig de mar" particular.
(just quan el vídeo va acabar, es va fotre de caps a l'aigua, o sigui que al final, més que "bateig" va ser "immersió"...)


2 comentaris:

MaryMoon ha dit...

t'estic enviant les fotos del ¿segon? bany de mar de Grifeu de dissabte passat :) al principi no li feia gràcia... però després.... s'ho va passar pipa!!

Anònim ha dit...

Ei!! Felicitats per aquest bateig de mar!

A la meva nena, la Laia, el que no li fa massa gràcia és la sorra! no suporta que se li enganxi al cos i quan surt de l'aigua es vol embolicar amb la tovallola com una croqueta (amb la calor que fa!)