dilluns, 10 de març del 2008

mama pastissera 2: els clàssics

Aquest cap de setmana la "mama pastissera", o sigui, jo, ha tornat a atacar: he fet dos clàssics, madalenes i brownie.

El resultat ha sigut desigual: les dues coses han sortit molt bones i molt ben presentades, però el brownie ha quedat un xic cru del mig... en fi...(ningú n'ha fet fàstics, però...)


Aquí podeu veure els resultats...


4 comentaris:

Gemma ha dit...

Mmmm! Tot té una pinta deliciosa! Ja veig que estàs agafant una afició autèntica per les postres :)
El browni ja ha de quedar una mica moll per dins... pel meu gust, millor poc fet que massa fet!
I si tothom se l'ha menjat... senyal que estava al punt!

Kudifamily ha dit...

Ei Gemma!!!
La meva inspiració... je je
Noooo, el browni crec que va quedar un pèl cru... no estava humit, estava pastós. Però com que la pasta en sí ja està boníssima, suposo que ningú es va queixar molt...

MaryMoon ha dit...

pot al·legar que era una variació entre brownie i coulant de xocolata... però escolta... ja està bé de fer tantes coses bones, no???!!! ja me'n guardes un taper al congelador per quan vinguem, oi? Un de cada cosa, vull dir...
:-P

heidi ha dit...

Dono fe que les magdalenes estaven... mmmmmm!!! boníssimes!!!!!

La mama pastissera és una crack!! Però vaja, d'això jo no en tenia cap dubte!!