dilluns, 11 de febrer del 2008

Som uns gourmets!!!!

Aquest cap de setmana hem tingut convidats i hem menjat... mmmmmmmmm, de conya!!!

Hem fet pasta fresca!!!!


I per postres pastís de formatge (recepta treta de La Cuina de casa, un blog que fa bavejar moltíssim) i trufes casolanes!!!!


A les fotos podeu veure en Jordi i en Carles enfeinats fent le tagliatelle, i les postres: el pastís fet per mi (per ser novata em va sortir prou bé) i les mega-trufes que va fer la Maria, a qui no perdonaré per haver-les deixat a casa perque me les mengi totes jo. Això no es faaaaaa!!! que aviat no passaré pel marc de la portaaaaaaaa...
Un dinar ben bo i una companyia encara millor i com sempre de conya...Què més volem???
Les fotos les he posat perque els altres rabieu una miqueta...je, je...mireu què us perdeu!!!! Ja sabeu, si voleu venir a veure'ns algun dia... fareu de conillets d'indies, com en Carles i la Maria!!!

6 comentaris:

MaryMoon ha dit...

OOOhh quina bona pinta... i que bo que estava tot!!!!!!!!! La pasta estupenda, i el sugo també, i el pastís!! Com se'l menjava la Clàudia!!
Home, què volíes que féssim? "Vinga nens, marxeu del Carnaval que volem endur-nos unes trufes i un tros de pastís a casa..." - hauria sigut lleig, no? Les trufes les pots tenir congelades un temps, que no es fan malbé!! ;-) O les pots repartir amb la resta de la família :-D

Anònim ha dit...

...pasta fresca i casolana... pastís de formatge casolà... trufes casolanes... quan obrim un restaurant i ens forrem? ;)

carles

Gemma ha dit...

Ostres, fer pasta fresca és difícil, no?
Amb aquest nivell, estic segura que el pastís de formtage et va quedar boníssim, només cal veure la bona pinta que fa :) I les trufes... un vici, segur!
Gràcies per la vostra visita al meu blog!

Kudifamily ha dit...

Maria, carinyo... que faci què? Repartir dius?????
Juas juas... les trufes estan caient que és un portento!!!!
Carles, busca local i ja saps!!!
Gemma, gràcies per tornar-me la visita!!!La pasta no és gens difícil de fer, el que passa que has de tenir la màquina per anar bé.

Carbassona ha dit...

Ostres ostres, jo també vull que em feu pasta fresca, a veure quin dia venim a dinar a casa vostra, je je je.
Nena gràcies per passar pel bloc de la nostra petitona.
Petons reina.

heidi ha dit...

Uff!!!

Quina gana que em feu venir...

I on era jo que no estava dinant a casa vostra???????

Petonets!