diumenge, 29 de novembre del 2009

Dies perduts

Voldria poder tornar enrera per recuperar els tres maleïts dies que no vaig estar amb tu.
Els tres últims dies que tothom em diu que tinc sort de no haver viscut, però que em cremen per dins, em fereixen dia a dia i no deixen que el meu cor es calmi...

Voldria poder tornar enrera i obligar-te a parlar amb mi. A parlar de tot el que senties aquells dies infernals, en que el cap el tenies prou clar com per saber què passaria.
I preguntar-te si estaves espantat com jo ho estava...

Voldria poder tornar enrera per explicar-te tantes coses que no t'havia explicat, per recordar-te tantes vivències compartides, per xiuxiuejar-te que t'estimo...

Voldria tornar enrera i abraçar-te sentint el teu cor bategar.
Tornar enrera i sentir el teu bigoti fregant la meva galta.
Enrera i no veure't morir.

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

No podem canviar el passat, però hem de fer que no ens torni passar el mateix i perdre més dies patint per el que no es pot arreglar. Un gran record sempre, però mai amb sentiment d'haver deixat coses per fer, doncs aquest seria inacabable.
De vegades la vida ens fa fer un punt i apart i de vegades passar pàgina. hem de fer-ho amb un somriure a la boca i només recordar els moments bons que hi varem tenir, no et retreguis res......perds dies i ell no ho voldria.
Ánims!!...i ha gent al teu costat que et necessita al 100%

rits ha dit...

ell sempre serà amb tú, en els teus records, en els teus fills i segur que sabia totes aquestes coses, segur que sabia que l'estimaves, igual que ell a tú.

una abraçada ben forta!

aigua ha dit...

Tantes vegades voldriem tornar enrera. A vegades penso que si sabesim quan es "l'ultima vegada" i en fossim concients actuariem d'un altre manera i d'altres penso que millor no saber-ho perqué a les hores tindria molts més records tristos..... no sé si m'explico.
Res del que et diguem et consolarà,només tu pots reconduir els teus sentiments, no et castiguis.

assumpta ha dit...

El temps no podem modificar-lo, però tampoc els sentiments i és amb aquests amb el que t'has de quedar per a poder sentir-te bé.

Recorda els bons moments viscuts i reconstrueix amb ells aquest espai que ara t'ompla de buidor.

A ell segur que li agrada de veure't contenta jugant amb els teus fills i gaudint de família que ara et toca a tu tirar endavant.
No deixis que les llagrimes t'amaguin el seu estel. L'estel des d'on segur et guia i t'envia el més dolç dels seus somriures.

Una abraçada, bonica.

Assumpta ha dit...

No necessites tornar enrera per poder parlar amb ell, xiqueta...

Per molt que et lamentis i t'entristeixis, no podras tornar enrera. És impossible. Mira el consell preciós que et dóna l'-assumpta-

Si parles amb ell ara, segur que et renyarà si no et veu contenta. Ell vol que gaudeixis de la teva família, del teu marit, dels teus fills, ell et vol veure feliç, vol sentir-te riure, vol que tinguis pau al teu cor i que no et martiritzis per coses que no pots canviar... I, a més, tu saps que això és el que ell vol.

GLORIA DSN ha dit...

Tanca els ulls... obre'ls, que tens al davant??, mira tot el que tens al davant, no miris enrera, i sobretot no er mortifiquis per aixó cuca!, anims, son dies dificils.
UN PETONAS I UNA ABRAÇADA!!,
Si em necessites ara ja saps on sóc! MUA!