dilluns, 16 de febrer del 2009

Concert dels "Solet Suns"

Aquest és un post dedicat especialment a en Carles, perque després de tant d'estrés muntant l'exposició rigui una estona veient les pallassades que fa quan s'ajunta amb el meu home i la meva filla.

A la Clàudia li agrada molt la música, cosa que nosaltres potenciem com podem: cantant, escoltant música i demanant als Reis instruments per poder tocar.
Quan vénen amics a casa, últimament muntem concerts on "perpetrem" tot tipus de música, i on tots tenim un instrument: un té les maraques, l'altre el xilòfon, l'altre la bateria, l'altre la pandereta, l'altre la flauta, l'altre la guitarra... (ull, que la guitarra no és de joguina, és un oukelele amb cordes de veritat i que si algú de casa el sabés tocar sonaria bé i tot!).
Fa unes setmanes ho vam fer amb la Núria, en Joan i la Júlia, i la setmana passada va ser amb en Carles i la Maria.

Avui penjaré el vídeo de la "jam-session" d'aquest últim dia, perque a part de ser divertidíssima, té molt de mèrit el fet que ells... no tenen fills encara! I jo no sé qui s'ho passa més bé, si la Clàudia o en Carles!!!!
Vaig "amenaçar" a en Carles que penjaria el video... però sembla que no s'ho va acabar de creure del tot... o potser era el que volia, que tothom conegués la seva faceta més rockera...

Carles, no t'enfadis amb mi, però és que aquest vídeo no té preu!!!... i ja saps que m'estic portant bé i no penjo fotos, jejejeje.

M'encanta tenir amics així, amb els quals un diumenge a la tarda casolà passa volant, i als quals la Clàudia espera sempre amb candeletes, sabedora que s'ho passarà pipa amb ells!!!
(haig de dir que el papa té un xic de gelos que la seva filla digui "guapo" a un altre que no sigui ell...)

No us perdeu el "uan-chu-trí" del principi, les cares del papa i d'en Carles, el ritme de la Clàudia, els riures de les que gravem i la salutació final...
El que deia: impagable!

7 comentaris:

MaryMoon ha dit...

Mmmmmmmmmmmm... jo en tinc un parell amb veu i música... jejejeje...

Carles ha dit...

prou, prou!!! quin mal de panxa de tant de riure!!! a la feina em preguntem que perquè ploro tant!! Al fet que hagis fet publiques les meves dots de mal intèrpret em compensa el "ets guapíssim" de la teva filla. :P

Anònim ha dit...

uauuuuuuuuu!

Quin trio més autèntic! Felicitats als artistes!

Carbassona ha dit...

No té pèrdua, mare meva!!!!!!!!!!!!
Ja ja jaja.
Ja només us faltava la bateria, jejejee.

Els del PiT ha dit...

Celebrem que guieu la Clàudia cap a la música, ja hi estan d'acord els veïns?
Felicitats pel què teniu i pel que ve, els meus estan ja crescudets (12 i 8), però encara toquen els timbals de tant en tant :-)

Quina gràcia, a la comprovació de paraules surt: singstu
;-)

Anònim ha dit...

Quan vingueu a fer la barbacoa a Pont de Molins volem una actuació en directe, sense play-bac. A en Lluc li agradarà molt.

Kudifamily ha dit...

Lluis Roser Lluc: quina ilusió veure-us per aquí!!!!
Com està el rei de la casa? (em refereixo a en Lluc, eh? ;-) )
Val més que no fem el concert... que encara se'ns posaria a ploure! jajaja