dimarts, 20 de gener del 2009

Petisius casolans

Per als no acostumats al llenguatge de la Clàudia, els "petisius" a casa nostra són els Petit Suisse, aquella mena de formatge(?) fresc de coloraines, el més conegut dels quals és el de maduixa, que a tots els nens (i a molts no tan nens) els encanta.
La meva teoria és que contenen alguna ingredient addictiu, jeje, perque realment hi ha nens que es tornen literalment bojos per un trasto d'aquests!!!
La Clàudia no és aliena als poders atractors d'aquest postre infernal. Sempre que pot en demana un, a veure si cola, i quan anem a comprar, si passem per davant de les neveres, endevineu què demana?
Així que, fa uns dies vaig descobrir que en podia fer jo mateixa a casa, d'aquesta manera controlo realment els ingredients! Vaig trobar les receptes a dos blogs que segueixo força, el de La cuina en bolquers i el de la Gemma, que en fa una recepta més lleugera, i em va agradar tant la idea que l'he posat en pràctica desseguida.
Són ràpids i fàcils de fer, i el resultat és espectacular!
Ahir al vespre, la Clàudia, el papa i la mama vam poder assaborir-los, i us assegurem que estan boníssims! O sigui que ja sabeu, a fer "petisius" per un tubo!!!

5 comentaris:

MaryMoon ha dit...

I fets casolans tindran menys grasses, menys additius i menys punyetes que els de veritat.
M'ho apunto!!

Garbí24 ha dit...

A casa desde fa molt que ens fem els yougurs i estan bonissims , ara probare aixo dels petis suis , que a mi tambe m'encanten i als nens ja no cal dir-ho.

Unknown ha dit...

Hola Jordi, Maia y Claudia.

Me atrevo a dejar el primer comentario en vuestro blog y aprovecho para comenzar con la entrada de los Petit-suisse la que espero sea una buena costumbre: la de comentar vuestras entradas y dar vida a un blog.

¡ Gracias por los enlaces !

Aún soy demasiado pequeña para empezar con el yogur, pero mis padres, que son voraces consumidores (2 diarios) seguro que aprovechan la receta.

Bueno, un "patonet" para todos vosotros y ¡ hasta muy pronto !

MaryMoon ha dit...

acabo de fer una experimentació.... canviant la gelatina de maduixa per gelatina de llimona. Demà us explico què tal...

MaryMoon ha dit...

De llimona també són bons, però m'han quedat una mica massa densos!