diumenge, 3 de febrer del 2008

Comença l'aventura: estrenem blog

Ostres, hem tardat un any i mig a crear un blog on explicar les nostres vivències com a pares, però ara ja està fet!
Aquí volem anar explicant com ens n'estem sortint i com va creixent la petita, recordar allò que ha quedat endarrerit d'un any i mig, i també compartir cosetes que ens agraden o creiem interessants.
No us espanteu, això no serà un recull de "Oohhh, mireu què fa la Clàudia", "Sabeu que ja...?", "Us ensenyem el macramé que ens ha fet a la guarderia?"...no, no, no!!!! Tranquils.
Senzillament volem que entreu un xic dins la nostra vida de pares i fer-vos participar a la nostra aventura, ja que la majoria esteu lluny o no ens podem veure tant sovint o encara no ens coneixem.
Esperem rebre missatges vostres, per saber que esteu aquí, a l'altre costat de la pantalla, llegint-nos i formant part de la nostra vida.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs mira si, jo vull formar part d'aquest aventura i mira pel que veig seré la primera a fer-vos un petit comentari.
A més no cal que us digui que em teniu pel que faci falta, l'AMISTAT AL PODER, per tant apa que vull llegir i anar introduint comentaris.
Almenys espero que serveixi per estar més en contacte amb vosaltres.
Molts petons.
Carbassona (ji ji ji...)

Anònim ha dit...

Està bé aixó, ja os aniré seguint. Serà la manera de anar sabent de la pruneta sense trucar a la mama. Com que no os veiem gaire el pél...
Molts petonets.

Anònim ha dit...

Quina alegria saber de vosaltres, us trobem a faltar!
Mònica

Unknown ha dit...

quina alegria!!!!!!
jo també aniré fent el seguiment de la Clàudia online!
Ja que l'he conegut per la xarxa...
Escrius tan bé...

Anònim ha dit...

Que seria la vostra aventura sense la futura aportació d’experiència, saviesa, coneixença tècnica i pràtica, etc. de la persona que per més de 30 anys ha tingut a prop la senyora Maia, o sigui jo? A per cert, jo soc LA NONNA de la Claudia (sense accent, en italià). La nonna, nom molt important a Itàlia, perquè representa el capdal de la societat matriarcal establerta des de fa segle a la meva terra. Sí, sí, podeu riuere, però que faríeu sense nosaltres, eh!!,A partir d’ara prepareu-vos, Kudifamily, vetllarè per la «mia piccolina», dit en altres paraules: la malcriaré com em dona la gana, i com pertoca a totes les àvies. Bé, ja m’he presentat a tots els usuaris d’aquest blog, un bacione a tutti. Ciao
(Al mio piccolo amore li afegeixo una superabraçada).

Anònim ha dit...

Urgent Maia i Jordi, amagueu les bufandes, escalfadors, gorros, bufos, orelleres, samarretes empalfades, sobretoldos i farbalans, que s'ha presentat al blog l'italiana. No li deixeu mai les claus de la vitrina, no sigui que hi amagui la pruneta!!

No t'enfadis nonna, ja saps que és "una mica broma"... només una mica. Petonets a tots, sobretot a la pruna petita!!