dimarts, 17 de maig del 2011

Indiana Jones i King Kong a Catalunya (en mini...)

Aquest cap de setmana vam anar a Catalunya en Miniatura, a celebrar els 40 anys d'un bon amic, i allà en Lluc va exercir de King Kong, o Gegant del Pi, com us agradi més :-)
No hi havia manera que s'estigués quiet, el tio, entrava a toootes les maquetes!


Dins del recinte també hi trobem el Bosc Animat, amb diferents recorreguts per sobre els arbres amb ponts, escales de corda i tirolines. La Clàudia va exercir d'Indiana Jones en el recorregut dels Gnoms, i s'ho va passar teta, demostrant que ja és una nena molt valenta :-D (el pare va fer el recorregut extrem, i se'm va lesionar i tot, en fi...)


I de regal us deixo dues fotos dels petits "Bob el Manetes", hehe... i així podreu veure millor quina "pelada" els hem fet ara que vé la caloreta.
(la Clàudia sembla una altra nena...)

3 comentaris:

McAbeu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
McAbeu ha dit...

Només he estat una vegada a Catalunya en Miniatura, ja fa alguns anys hi vam anar a passar el dia.
No recordo el Bosc animat però tampoc m'hagués apuntat a fer ni el circuit dels Gnoms ni molt menys l'extrem, que després passa el que passa (espero que el lesionat evolucioni favorablement! ;-D).
En canvi he de reconèixer que d'entrar a tocar les maquetes si que en vaig tenir ganes però que me'n vaig estar (desavantatges de no ser un nen petit). :-DD
Per cert, molt guapa la Clàudia amb el seu nou look estiuenc! :-)****

Garbí24 ha dit...

s'ha de vigilar amb els circuits...que ja tenim una edat. els nens sembla que els encantaria repetir