dilluns, 14 de març del 2011

Un premi, un secret compartit i una descoberta

Avui m'he assabentat (tard, com sempre últimament) que la meva amiga Mest ( li dic "amiga" perque ho és de debó, ens coneixem de fa ja alguns anyets) m'ha donat un premi que corre per la xarxa.


Ja sabeu que no m'entusiasmen aquestes coses, però venint d'ella la cosa canvia una mica, jeje.
Moltes gràcies, guapa!

Com sempre, aquests premis vénen acompanyats d'algunes "condicions", en aquest cas, contestar unes preguntetes i otorgar el premi a 5 blocs més.

A la primera pregunteta hi trobareu el secret compartit, doncs fins ara coneixia l'existència d'aquest blog molt poqueta gent (per cert, la resposta a la pregunta que es formularà alguna gent sobre l'idioma del blog la trobareu a sota el títol, a la petita presentació, jeje)

-Si tinguéssis un altre blog...de què seria?

Ja el tinc aquest altre bloc, es diu Patchworkreando i hi aboco les meves creacions de costura (i alguna cosa més). Però si tingués temps en faria un dedicat a la divulgació de llibres infantils (un altre secret compartit: un dels meus somnis és muntar una llibreria infantil, petita, acollidora, amb una "hora del conte" i llibres de tot el món... però ni els diners ni la dura competència de les grans superfícies i les cadenes de nom d'antic estri per comptar deixen gaire marge per realitzar aquest somni... almenys aquí a Figueres)

-Si et poguéssis canviar el nom...quin et posaries?

No me'l canviaria, estic molt contenta amb el meu nom, Maia: original, curt, contundent i amb personalitat.

-Si tornéssis a néixer...t'agradaria ser home o dona?
No m'ho he plantejat mai, perque no crec que torni a néixer... però bé, direm que tornaria a ser dona.

-Si et concedissin 1 sol desig...quin demanaries?
Segurament no seria capaç de demanar-ne només un.

-Si et concedissin 1 sol poder..quin triaries?
El de fer realitat els somnis de la gent (entenent somnis com a desitjos)

-Si et regaléssin un viatge...a quin país voldries anar?
No sabria decidir-me entre Canadà, Argentina o Xina

El tema de donar el premi a uns altres 5 blogs, me'l salto... ja sabeu que no m'agrada haver d'escollir: tots els blocs que llegeixo m'agraden per algun motiu i seria injust premiar-ne només cinc.

I la descoberta és aquesta:

Meri Cuinetes, un blog amb unes receptes de cuina fantàstiques!!! (i sobretot, que no són exclusives de Thermomix o estris semblants... que ara sembla que si no tens aquesta maquinota no pots cuinar!!! )

Apa, bon dilluns!

4 comentaris:

McAbeu ha dit...

Bon dilluns, Maia i felicitats pel premi.
Vaig a donar una volta pel teu altre blog. :-)

Assumpta ha dit...

Enhorabona pel premi!!

Hahaha aplaudeixo això de la Thermomix!!... Què passa, que ja no es pot cuinar normal? Això ho he pensat jo un munt de vegades :-))

Mest ha dit...

jajaj, debido a mi devoción por tu pequeño mundo, he hecho que la gente descubra un pequeño secreto, tu otro blog.
Pues mira me ha hace ilusión!!

Meritxell ha dit...

Ostres tu, quina alegria m'has donat al llegir el que has escrit. Una seguidora del teu blog es una de les meves millors amigues i al veure l'entrada que has fet al teu blog parlant del meu, me l'ha fet arribar i m'ha emocionat. Pel que fa al tema de la thermomix no en sóc partidària, penso que cuinar com s'ha fet tota la vida no té preu i crec que dóna millors satisfaccions. I a partir d'ara tens una seguidora més!
Una abraçada i gràcies per tot.