diumenge, 25 de juliol del 2010

Abraçats a la vida

Fa poc, vaig descobrir aquest anunci que us poso més avall.
És gratificant veure com amb una idea senzilla i unes imatges gens crues, un anunci dedicat a recomanar l'ús dels cinturons de seguretat al cotxe, pot arribar a ser tan emotiu.

Sé que hi ha gent que ni amb imatges poètiques ni amb crues té prou cap com per adonar-se de la importància que té aquesta cinta que t'abraça al seient del cotxe... i en aquests temps de tant de moviment per carretera corren molt de sonats. Així que almenys vosaltres, els meus amics de la blogosfera, sigueu prudents i abraceu-vos a la vida.

Desitjo que us agradi.


8 comentaris:

McAbeu ha dit...

L'anunci està molt ben pensat, si que m'agrada. :-)

Encara que penso que aquesta classe d'anuncis tenen una utilitat relativa i no perquè la gent no sàpiga de la utilitat del cinturó de seguretat sinó perquè hi ha una tendència natural a pensar que els accidents només passen als altres, benvinguts siguin si aconsegueixen que tinguem la prudència més present.

sargantana ha dit...

especialment emotiu
m'agrada
bon dia familia!

kika ha dit...

que xulo.
m'ha agradat molt!

Núria ha dit...

És un molt bon anunci, llàstima que encara hi hagi tanta gent que no en fa cas...

Carbassona ha dit...

Nena, m'han saltat les llàgrimes, m'ha encantat.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

és molt maco, fa posar la pell de gallina... però a més del cinturó, jo faria psoar un limitador de velocitat a la majoria de cotxes, i un parell d'òsties automàtiques a tots els que fan tonteries al volant o al manillar. Peró per trencar el to dels posts... és q hi ha cada burro a la carretera...

Glòria DSN ha dit...

ai si, te'l vaig veure al face.... es que es preciós i fa posar els pels de punta, com a minim si fa reaccionar a una persona ja està... però segur que fà reaccionar a molts.
Vigilem tots plegats!, per el que més estimem.

Glòria DSN ha dit...

eieiii, m'ha encantat aixó d'un parell d'osties automatiques!! molt bé "tu, jo i l'otis" ;D