dilluns, 10 de maig del 2010

Superherois dels valors

Fa molts anys, quan jo anava a escola (uuuufffff), per les Fires i Festes de la Santa Creu (ara, al maig) s'organitzava una rua on hi participaven totes les escoles de la ciutat i diverses entitats figuerenques. Es feia un concurs de carrosses molt disputat, els alumnes anaven de comparsa i el carrer s'omplia de gent per veure-ho.
Recordaré tota la vida aquell any que la meva escola va guanyar amb la carrossa del cargol gegant, fet de milers i milers de boletes de paper de seda de colors, que els alumnes vam fer i enganxar durant mesos... quina feinada (però va merèixer la pena, per la recompensa del primer premi!)

De cop, i no sé ben bé perquè, aquesta rua va desaparèixer, i no es va fer durant molt de temps, fins que fa uns anys es va reprendre aquesta tradició, acotant-la només a les escoles, de la mà de l'Ettore, un personatge polifacètic i multitasca, que tematitza cada any la rua i dissenya les disfresses. Ara no hi ha concurs de carrosses (de fet, n'hi ha ben poquetes), i participen tant alumnes com pares (nosaltres erem dels pocs que participavem els dos adults... la familia sempre unida! jajaja)
Heu de pensar que som els pares i mares els que fem les disfresses i preparem tot, i porta feina... L'Ettore ens deixa el seu taller i les escoles ens obren els dissabtes per poder treballar-hi, sempre fora de les hores de classe. I a casa, un percal que ni us imagineu (i si a sobre el pis és petit...)

Aquest any, el tema ha sigut "Els Superherois dels Valors", i cada escola ha participat amb un tipus de superheroi ( de la natura, del somriure, del reciclatge, de la ciència, del camp...).

La nostra escola va participar amb els Superherois de la Ciència, una mena de científics grillats i atrafegats (amb la bata volant i els cabells enrera), amb un telescopi, que va acabar anomenant-se "bazookascopi" per la pinta que tenia... (vaig provar a veure si disparava, per allò de les motos, però no... mi goso en un poso... )

I aquí ens teniu, la familia superheroica en acció (amb el petit dormint, al cotxet i amb la nonna, perque ahir al matí no estava per gaires hòsties ell... ).
Ens ho vam passar teta (els papes inclús més que la nena, jeje)







5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Ben fet així m'agrada!!!!

Glòria DSN ha dit...

genial!!!!

sargantana ha dit...

si, noia...disfrutar una estona sempre va be..pero amb la seva companyia encara millor

ara entenc els crits de l'altre dia...jajajaj

petonets

sànset i utnoa ha dit...

Un bazooka, claríssissimamente!

*Sànset*

Carbassona ha dit...

Nena nena, això demà s'ha de veure bé ehhhh, mare meva però quina familia de superherois que esteu fets.....