dimarts, 27 d’abril del 2010

Arriba el bon temps, i jo sense el meu bazooka

Ho sento, però és que em posen dels nervis.
Fan sortir la bèstia que hi ha dins meu.
La mala bèstia.
I desitjaria tenir un bazooka... llavors sí que farian soroll... i tant!!!

Us explico:

- Visc en un carrer llarg, relativament tranquil, d'un sol sentit, que porta a sortir de la ciutat i anar en direcció als poblets del costat (Peralada, Cabanes, Vilabertran...)

- Visc en una zona "educativa": una llar d'infants al costat del portal de casa, l'escola de la Clàudia a uns 75m, i a l'altra banda, a uns 150m... el terror: un institut!

- Sumeu-hi dos bars de camí de casa a l'institut.

Resultat?

Adolescents en plena efervescència hormonal, que a la primavera i a l'estiu, exhibeixen, tal com mascles d'infinitat d'espècies animals en danses d'aparellament, els seus més preuats símbols de masculinitat.
En aquest cas, el seu símbol, el seu emblema, el seu apèndix és aquest:



Aquest en particular. La moto-cavall, que per pujar-hi necessiten o bé blincar-la arran de terra o bé arramblar-la a una paret on hagin pogut pujar a un entrat o sortint prou alt com per poder arribar al seient de la moto... Ridícul total...

Si aquests símbols s'exhibissin silenciosament... no em queixaria.
El problema és que la dansa d'aparellament d'aquests adolescents (per sort, una minoria, anomenats energúmens, però que fan molt de soroll...) consisteix en cabalgar aquests trastos ( de debó, compreu-vos-les de la vostra mida, que així no us caldrà el tamboret per pujar-hi... que foteu més pena que res més...) i fer tot el soroll possible, tant parats com en cursa. I a totes hores del dia o de la nit.

Per això voldria tenir un bazooka.
Sí.

PS: Que consti que no tinc res contra els moteros, al contrari. Tinc amics i parents que ho són, i també m'encanta veure les curses de motos ( Forza, Valentinoooo!!).
Aquests de què parlo i que em toca sofrir, no són moteros ni res. Són senzillament una colla d'imbècils.

10 comentaris:

sargantana ha dit...

jajajjajaj
coi d'hormones!!!
crec que no es res mes que aixo...
la primavera els te bojos!!
petonets, i paciencia

sànset i utnoa ha dit...

Quan vaig amb el cotxe i veig criatures d'aquestes amb la 49 -amb el tub d'escapament canviat per fotre un soroll tipus Massey Ferguson o un John Deere- i intenten fer una bestialitat al meu costat per fer-se el notes... els atropellaria... repetides vegades.

*Sànset*

Thera ha dit...

Sé de què parles, creu-me... El veí del davant de casa meva està en aquesta època del zel!!! I tots els amiguets amb les moto-cavall fent les seves demostracions davant la finestra de la meva cuina. Coi de soroll!!

MaryMoon ha dit...

fan brotar els instints més violents.... però és que quan puguin conduir faran el mateix amb el cotxe. Jo de vegades demano un tanc, per passar-los per sobre...

Carbassona ha dit...

jaja ja jajajajajajajaaa
si noia és el que hi ha però això no passa només a casa teva, no!!!!!
A casa passa el mateix i clar s'han de fer veure com porten les motos els galls del poble per conquistar les gallinetes, jajajaja.

Assumpta ha dit...

Aggggh no suporto el soroll de les motos... Pel meu carrer són un dels sorolls més terribles durant l'estiu. I parlo d'aquesta mateixa raça de que anomenes (Els "colla d'imbècils") però en totes les edats: adolescents, joves i adults. Sembla que ho facin expressament. Bé, és que suposo que ho fant expressament.

I jo em pregunto: Quan encara són tan jovenets, els seus pares per què els hi compren?

Garbí24 ha dit...

La pubertat es molt dura...i en el cervell no hi ha res, totes les hormones estan a altres llocs, paciencia amb ells que son qui et pagaran la jubilació

zel ha dit...

M'has fet riure, ja em sap greu, ja saps...jejeje, és que tinc dos nois que han passat per aquesta edat... i em fa gràcia que parlis d'aquests carrer, on tantes vegades he passat, ja veus,jo he nascut a Figueres, tot i que fa anys que no hi visc, hi tinc tota la família...

TORO SALVAJE ha dit...

Espanya es el segon país més sorollós del món.
En manca de respecte aquest pais va molt bé.

Petons.

bajoqueta ha dit...

Estic totalment en contra de la violència, però de vegades hi ha gent que ens treu la part més dolent jajaja. T'entenc t'entenc... és horrible el soroll vingue d'on vingue.