dimarts, 2 de febrer del 2010

De vídeos, ajudes i calers... gentilesa de la Generalitat

Aquests de la Generalitat ténen una barra que no s'explica!

Ara es dediquen a fer una campanya publicitària televisiva, amb un vídeo molt bonic i explicatiu sobre com demanar els ajuts per a famílies amb infants a càrrec.

POTSER QUE EN FACIN UN SOBRE COM COBRAR L'AJUDA!

QUE EN SOM MOLTÍSSIMS QUE ENCARA NO HEM VIST UN DURO DE LA PRESTACIÓ DEL 2009, I FINS I TOT ALGUNS LA DEL 2008 L'HAN COBRAT FA UNES SETMANES!!!

Deixant de banda el tema de la quantitat (ridícula, però val més això que res), trobo de molt mal gust que et taladrin amb aquest anunci quan fa mesos que estem esperant aquests diners amb els quals comptes.
Que si l'Estatut, que si els pressupostos, que si... tota excusa és bona, però calers per fer anuncis de tele i demés martingales no els en falta!

Colla de .................. ! (aquí podeu posar l'adjectiu que us vingui més de gust... convida la casa)

5 comentaris:

Unknown ha dit...

bonissim!
nosaltres tampoc hem cobrat! quina casualitat que justament aquest matí hi pensés... em deuen les dues pagues! quin morro!

McAbeu ha dit...

Això és la política, amiga meva.
La primera partida de totes les actuacions és la de fer-ne publicitat, si després encara queden diners aleshores "potser" compliran el que han anunciat.
El més trist és que això no depen de quin partit estigui al govern com molt bé hem pogut comprovar, els que estan a l'oposició t'asseguren que ells no actuaran així just fins el dia que entren al govern i aleshores canvien les tornes.
I després es queixen de la "desafecció".
Abraçades! :-)****

Assumpta ha dit...

Ah, doncs jo penso que potser sí els que són a l'oposició o farien millor... De moment, qui ara ho està fent fatal és el tripartit...

Garbí24 ha dit...

El que més emprenya es que per el que realment els convé si que tenen calers.
L'adjectiu millor no el poso....

rits ha dit...

estic amb el Garbi24.
Tinc un sentiment una mica contradictori. Sé perfectament pels problemes pressupostaris que hi ha, sobretot per mantenir totes les prestacions (les prestacions per fills s'ajunten en un Departament on tb hi ha les prestacions de la llei de la dependència que ha desbordat en un moment de menys ingressos i molta més demanda, alhora que l'estat tampoc ha posat els diners que hauria)
Però això no ho justifica quan es fan segons quines accions, quins estudis, quan es creen un munt d'alts càrrecs,... tot això és el que fa la situació que viviu sigui indignant i tingueu tot el dret d'estar més que enfadats.