
Com vegi aquesta foto la familia d'Italia, em pela!
Sí, sí... sacrilegi!!!
He fet un suc per la pasta amb... tomàquet fregit de pot!!!! (bé, de tetra-brick...)
Jo, que m'havia jurat i perjurat que no ho faria mai...
Jo, que sempre he despotricat d'aquests sucs...
Jo, que disposo d'unes magnífiques tomates de l'hort dels sogres...
Peeeeerò, el temps mana, i no és gaire fàcil cuinar amb la Clàudia a casa sense cole i en Lluc plorant a la mínima...
O sigui que... SCUSATEMI!!! (és un "perdoneu-me" dirigit als d'Itàlia... i als amants de la bona cuina...)
6 comentaris:
Be almenys no l'has fet amb ketchup , encara et queda marge d'error jejjejeje
No pateixis els teus parents italians agrairan que la marca del brick sigui Barnetti que ja es veu que és molt italiana: Pomodoro Barnetti, direttamente da brick al suo piatto :-DDD
Jajajaja sense manies, dona!! :-))
Jo en sé d'una (no sóc jo!) que tira el tomàquet a la pasta DIRECTAMENT del brick (ni l'escalfa ni li dóna cap "toc" de res...)
Jajaja molt bo, Mac!! :-))
jajajaja...
no me n'havia adonat!
Sí, em consola que almenys la marca sigui italiana, juas juas!!!
:-DDD
por favor un traductor de español , para poder comunicarme contigo
besos
greisi
Anda dona! per un dia no passa res ni molt menys!
Jo intento fer tot el que puc casolà, i encara no tenint ni un Lluc ni una Clàudia de vegades també faig servir coses preparades. La cuina pren molt i molt de temps! Així que perdonada!
Publica un comentari a l'entrada