divendres, 8 de maig del 2009

Els regalets del papa

La postal de la Clàudia: les lletres les va enganxar la mami, però les papallones, cors, etc, estan posats per ella... No em digueu que la foto no és preciosa...



El libre del programa de Tv3 que fan els dissabtes al vespre, Al vostre gust, que hem descobert fa poquet i ens agrada molt (us el recomanem!)



El curs de cata de cerveses que farà a Barcelona aquí (em sembla que aquest regal guanya per golejada, jeje)



I per últim, el pastís d'aniversari: una coca de iogurt amb Nutella decorada amb les espelmes de rigor i algunes "xuxes"(faltava temps i diners per fer alguna cosa més "Inn", però m'agrada més així d'íntim i casolà)



( i sí, pels que fa temps que no vèieu en Jordi: s'ha deixat barba!!! I qui li fa treure després de que una nena amb ullets brillants li digui Papa estàs molt guapo amb la "babba"... )

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Felicitats per gaudir de una bona estona en familia .

Assumpta ha dit...

Amb la tranquil·litat de consciència que em dóna ser una dona que presumeix d'estar enamoradíssima del seu marit jejeje et diré que sí, que en Jordi està molt guapo amb barba!!

Jordi!! Deixa't la barba, que et queda molt bé :-))

El dibuix és la coseta més tendre del món... i la Clàudia una nina preciosa...

I la cervesa!! si a mi em van "destetar" amb cervesa!! (això és una exageració, clar, jajaja però un dia he d'explicar el meu amor cervesil. Jo, que en ma vida he agafat la meno "trompa") :-)

I el pastis segur que estava DELICIOOOOOOOOS!!!! (Nutella!! Per què has dit "Nutella"... dona, si és hora de berenaaar!!)

Marxo!! Què faig tard a classe d'anglès!! (com sempre jaja)

McAbeu ha dit...

Una bonica escena familiar. La postal és molt maca i la Clàudia encara més.
Jo també recomano el programa "Al vostre gust" que encara que ja vaig veure en la seva primera emissió procuro no perdrem cada dissabte.
Per cert,això de la cata de cerveses suposo que no serà com allò que fan els holligans anglesos pels bars de la Rambla de Barna que també "caten" cerveses. ;-DDD
Menció especial pel pastís d'aniversari, segur que va sortir boníssim, i d'això es tracta. Ho sento però la cuina "inn" o de disseny no està feta per mi.
I és clar, desitjar un FELIÇ ANIVERSARI al papa i fer-vos una abraçada a tota la família.

zel ha dit...

I tant, bonic, tendre, entranyable i el papa guapísssssssssim!!!!!!

Els del PiT ha dit...

Fa bona fila el pastís i la cata de cervesa també, de la barba... Enveja, a mi mai m'han deixat!

bajoqueta ha dit...

Felicitats!!

Qui no voldria un cumple així?