dimecres, 15 d’abril del 2009

El teu llit, el millor lloc del món...

No m'agrada posar videos publicitaris, però avui m'han enviat aquest i he decidit posar-lo al blog per ensenyar-vos-el.

És de la casa de matalassos Flex, i el missatge que ens dóna és que el llit pot ser el lloc més important de la teva vida.
Com? Mostrant-nos com hi pot néixer una nena.

És un video molt senzill, emotiu i tendre, gens visceral (en els seus múltiples significats) i en el qual no hi ha res fora de to o que pugui ofendre a ments rígides o encarcarades.
A mi m'emociona especialment, per diferents motius: perquè jo volia un part així en aquest segon embaràs però no podrà ser, perquè trobo que tant l'empresa com l'agència publicitària (Sra. Rushmore, no deixeu de visitar la seva web, és senzillament genial) són molt valentes de mostrar un fet tant natural i alhora tan tabú com el part, i a més a casa, perquè veure néixer un infant sempre m'emociona...

Les imatges de l'anunci són reals, és el naixement del segon fill (una nena, la Waira) d'una parella de Barcelona. A més de diferents versions de l'anunci, s'ha fet un documental en el qual els pares i la llevadora que els va atendre expliquen l'experiència. Aviat estarà tot disponible a la nova web de Flex, i al Youtube ja en podeu veure extractes.

Aquí us el deixo.
Espero que us agradi...
(no deixa de ser un spot publicitari, ho sé... però sempre n'hi ha que et deixen una emprempta especial...)

6 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ostres, però és ella mateixa qui acaba "treient" la criatura!! I tot natural? sense cap mena d'anestèssia i està tan tranquil·la?

Hi ha una altre blogaire que està a punt de ser mamà :-) "Abogada en Barcelona" (és la germana petita d'una molt bona amiga meva) i ella també ha optat pel part més natural possible, però no a casa, en un hospital però seguint una mena de protocol triat per ella que exclou una sèrie de coses "artificials" (ho explico fatal, ja ho sé jeje)

Et poso el el seu enllaç per si t'interessa :-)

Carbassona ha dit...

Ohhh que bonic!!!!!!!!!! M'agrada molt nena.

sargantana ha dit...

aquestes imatges son un regal
gracies!!
em feu molta enveja les que podeu tenir els fills per vosaltres mateixes. nosaltres em tenim dos...pero amb cesarea. una que es gandula!!
o potser es per que les sargantanes som ovipares?
ostres tu...quin dilema!
jejej petons!!

marta -xin76- ha dit...

Impresionant, m'he quedat sense paraules. ÉS genial, jo no sóc tan valenta com per tenir-la a casa... Ara, ho admiro. :-)

Kudifamily ha dit...

Assumpta, gràcies per l'enllaç. Ja coneixia aquest blog, però ara feia temps que no hi entrava.
I sí, la noia de l'anunci és la que pareix... i tot natural, com abans!!!

Sargantana, m'alegro que t'agradi. I per cert, tant se val que siguin a "lo natural" o per cessària, el que importa és que vinguin, jeje

Martaaaaa, quant de temps!!! Un petonàs

Els del PiT ha dit...

No voldria ser un tiquismiquis, però l'anunci el vaig veure mentre sopava (no hi puc fer res i no sempre estic sopant, eh?). I potser en un altre moment l'hagués trobat bé, però sopant no!

(Consti que jo vaig ser present a la cesària de l'Ariadna i al part d'en Joel)
:-)