dilluns, 2 de febrer del 2009

Hem anat al Circ!!!

Dissabte vam anar al Circ Aquàtic, de la companyia Cirkid, a Girona.
Va ser ideal, perque ens van regalar les entrades (gràcies Eva!) i perque amb el dia de pluja que feia, només haguéssim pogut quedar-nos tancats a casa. D'aquesta manera, la Clàudia va anar per primera vegada a la seva vida al circ, un circ orientat específicament als nens, sense animals vius i molt ben muntat.
Hi anàvem sense tenir idea del que trobariem i de com reaccionaria la Clàudia, si li agradaria, si s'espantaria, si se'n cansaria... I va ser una grata sorpresa tot plegat.
L'espectacle va ser molt bonic. Tenia un fil argumental, segons el qual un mariner un xic despistat quèia a l'aigua i arribava a un món submarí ple de tortugues gegants, meduses, pops, peixets i un enorme tauró, que ajudaven a equilibristes, trapezistes i demés artistes en els seus espectacles. Com ja he dit, no hi havia animals vius, tots eren representats en cartró pedra o espuma, d'una manera molt visual i simpàtica.
El més espectacular de la funció és la presència gairebé contínua de l'aigua, mitjançant un sistema de fonts i una plataforma enlairada de la qual baixen infinits fils d'aigua, que dónen un aire màgic a tot l'espectacle.
I la Clàudia s'ho va passar pipa (i els papes també, sincerament).
La única pega que li vam trobar va ser la durada, dues hores ben bones... cosa que potser pels nens es pot arribar a fer un xic massa llarg.
Però tot i això, us el recomanem molt.
Si teniu mainada i teniu la oportunitat que aquesta companyia visiti la vostra ciutat, val la pena anar-hi.
Us deixo algunes fotos, de l'espectacle i de la petarda mirant-se'l!



1 comentari:

Unknown ha dit...

Querida Claudia, mi papi recuerda perfectamente su primera vez que acudió al Circo (siendo un poquito mayor que cuando tú has ido), y, mira qué casualidad, las entradas también fueron regaladas (bueno, las ganó en una emisora de radio por un dibujo que hizo).

Sus primeros artistas fueron los Hermanos Tonetti, en la más pura tradición de los clowns italianos.
(A tí no te sonarán, pero quizá a tu mami le sean familiares...)

Tengo la certeza, por lo que tu mami cuenta, que ha sido una experiencia que perdurará muy vívida en tu memoria.
¡ Atesórala !

Me alegro mucho de ver lo bien que te lo pasaste.

Petonets maca !!