dijous, 18 de desembre del 2008

Vida

Diuen que vida i mort estan íntimament relacionades, i és veritat.
En el nostre cas ha sigut així.

Us volem presentar el nou habitant d'aquest Planeta.



Encara està a la panxa de la mama i que esperem que a finals de juny surt per conèixer-nos a tots.
La Clàudia de moment està encantada de la vida, no crec que sàpiga ben bé què significa això de tenir un germanet o una germaneta, però està il·lusionada i això és el que importa.

El primer trimestre ha passat, i encara que les pors no han desaparegut del tot, ja estem més tranquils. Han sigut uns mesos duríssims, per la por a perdre'l un altre cop i per la malaltia i després la mort del meu pare, però aquesta criatureta és una supervivent, i ara esperem afrontar l'embaràs amb més serenor i tranquilitat (la que ens deixi la petarda de la Clàudia, és clar!)

Doncs res, aquí queda presentat el nou membre de la familia.
Una flama de vida enmig de la foscor de la mort.

5 comentaris:

Carbassona ha dit...

Ohhh que bé, ja tinc ganes de saber què serà si un nen o una nena i què ja teniu noms pensats o què??? Va va digue'ns alguna coseta, jajaja.
Petons i moltes moltes felicitats.

Anònim ha dit...

Ohhhhhhhhh!!

Aquesta és la millor notícia que ens podies donar!!

MOLTES FELICITATS FAMÍLIA!

Garbí24 ha dit...

m'alegro que les coses , comencin a anar bé , de vegades la vida ens fa passar dures proves , però sempre s'acaben superant.
Moltes felicitats i que tot vagi bé

Ro ha dit...

Ei, moltíssimes felicitats!!! ja fa dies que us volia felicitar però nosaltres també anem una mica de bòlid amb el tema metges i família.

Me n'alegro molt que després d'aquests moments dolents hi hagi aquesta notícia. Penso que és de les millors notícies que podem donar: esperar una criatura desitjada.

Desdemicordilleradelosandes ha dit...

felicitaciones por tu bebe!!!