dilluns, 22 de desembre del 2008

Preparant el Nadal

Tot i que el que ha passat fa que els adults no tinguem gaires ganes de celebrar Nadals ni Reis, la petita de la familia no en té cap culpa, i ella s'ho està passant pipa preparant tot per rebre aquestes festes: l'arbre, el pessebre i el tió.

El dia que vam fer l'arbre de Nadal, ens va ajudar a la seva manera, dient-nos a on anava cada boleta, cada campaneta, cada figureta... i al final, com no, va colocar ella l'Estrella de Nadal que corona l'arbre.



Amb el pessebre, la cosa va ser més tranquila, ja que el vam muntar nosaltres. És un pessebre senzill, i la idea és anar-lo fent més gran a mida que els petitons vagin creixent.
Ara bé, vam tenir la genial idea de posar-lo a l'alçada de la Clàudia, pensant que així el veuria més bé i li agradaria més... I tant que li ha agradat! I tant que el veu bé! Jo diria que massa bé i tot!



Li ha agradat tant que estigui a la seva alçada que caaada dia es dedica a... modificar-lo!
Ha decidit que sant Josep, després de més de 2000 anys d'estar amb la mateixa dona tot el sant dia devia estar una mica fart, i l'ha emparellat amb tot quisqui que corre per allà: l'oquera, l'àngel, la rentadora, el llenyataire...
També ha pensat que dins l'establia es devien avorrir molt, així que organitza trobades cumba amb els pastorets, a la vora del foc... i els Tres Reis també hi estan convidats, faltaria més!
I també deu pensar que tots passen molta gana, ja que com podeu veure a les fotos els deixa menjar i si veu que no se'l mengen ja els el dona ella mateixa!!
Ah, per cert... els porquets del pessebre han anat a parar a la cassola (devia pensar que farien un millor servei que no pas allà quiets...)



I el Tió, doncs tenir-lo a casa haig de dir que fa molt de servei. Com que "veu" tot el que fa la Clàudia, si es porta malament només li hem de dir que el tió l'està mirant... (haig de trobar alguna altra cosa, perque el Nadal s'acabarà i el Tió marxarà...)
El dia que va arribar no li va fer gaire cas, però ara cada dia l'està vigilant que es mengi tot el que li dóna i el cuida molt bé.



Ja ho veieu, el Nadal ha arribat a casa!

4 comentaris:

MaryMoon ha dit...

Jo també jugava amb el Pessebre. No recordo haver fet tant de merder amb Sant Josep, però m'encantava canviar la ruta dels Reis... per desviar-los i que arribéssin al menjador de casa abans d'hora!
Petonassus!!

Garbí24 ha dit...

Sant josep agraira a la teva nena que despres de 2000 anys , pugui començar a sortir amb altres , i que el pesebre s'animi una mica .

Carbassona ha dit...

M'agrada que li dongui un altre aire en el Pessebre, aquesta nena, i és clar que si, ha de donar un ventall més gran de dones a Sant Josep, je je je. Que guapa que està.
Petonets.

Llibreria L'Illa ha dit...

Salutacions i bones festes, no ens coneixem però sé que ens seguiu, per això estem molt agraïts.