dilluns, 30 de juny del 2008

Un dia al zoo

Aquest cap de setmana hem anat al Zoo, o al soop com diu la Clàudia.

Junt amb la Dolors, en Pepe, l'Anna i l'Adrià hem agafat els trapaus, i apa, tots set dins la monovolum cap a la gran ciutat! Semblava que anéssim a travessar l'estret: neveres, bosses de roba i cofre al sostre... (per cert, parlant del tema, em va sorprendre una cosa que no havia vist a aquestes latituds, però que em van dir que més al sud ja fa anys que hi és: un cartell d'autopista senyalant la direcció per Algeciras amb la transcripció a l'àrab al costat i en un color llampant...)

Feia mil anys que no anava al Zoo (crec que encara ma mare em feia trenetes), la veritat és que en tenia moltes ganes, i no em va decepcionar gens l'experiència. Ni a mi ni als altres, i els nens s'ho van passar pipa!
El zoo està en molt bon estat de conservació, me l'esperava més atrotinat; estava tot molt net i ben cuidat, i els animals estaven en molt bon estat aparent, vull dir que se'ls veia ben cuidats... ja sé que potser no són tan feliços com en llibertat, però mira, jo els vaig veure bé... (caldria parlar-ne molt de tot aquest debat, i la veritat és que no en tinc gens de ganes...)

La Clàudia anava al·lucinant amb el que veia: els micos, els goril·les, les foques, els totos (óssos), els camells, els cangurs, les serps, el fanteet i les irafes, els lleons, el tigre, els bambis, les tortugues gegants, el rinoceront, els potams, els dofins, els ànecs, els ponis... tot!!!

Va riure, va córrer, va xerrar, va menjar, va dormir (encara que poquet, després tot el viatge de tornada cap a Figueres se'l va passar roncant, la tia...), i també va fer alguna rebequeria, no fos cas que ens malacostuméssim...

Ens va fer un temps molt bo, amb molta caloreta però que se suportava bé sota l'ombra dels arbres. Ara, que la humitat del delfinari i també la del terrari quasi bé ens mata...

Va ser un dia divertit, relaxat i en bona companyia, un dia molt bonic, per recordar!

Això sí, vam acabar fets pols tots... però només per veure aquesta carona de felicitat del meu bitxo petit veient l'espectacle dels dofins, val la pena!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

joooooo quina envejaaaa jo també vull veure dofiiiiiins!!!

Sí noia, el cartell d'Algecires "floreix" cada estiu, quan comencen les vacances. Durant l'hivern crec que no hi és. I el que també ha aparegut del no res és el de "Zaragoza Expo" una mica després de Girona ;)
Són molts viatges en cotxe....

Carbassona ha dit...

Oh que divertit que debia ser això de l'excurcioneta al zoo. Nosaltres hi volem anar amb la Júlia però esperarem l'any que vé perquè serà una mica més gran.