dilluns, 2 de juny del 2008

Nyam, nyam... arrossada!

Ni la pluja ha aconseguit que no ens ho passéssim bé a l'arrossada familiar d'aquest diumenge a Sant Pere! I mira que va arribar a ploure eh??



Un bon arrosset.... mmmmmmm, per llepar-se els dits!!! Papa, ets un crack!!!

I després unes bones postres!!!

Una "Tarta de Santiago" (que si me n'oblido se la cruspeixen en pocs segons...), dos "Coca-Flam" de coco, i un "Pastís de mascarpone i llimona amb mermelada de nabius", que tot i un petit contratemps a la hora de quallar, estava "quetecags"!!!!! No cal que us digui d'on trec les receptes no? Sí, sí... del blog de la Gemma La cuina de Casa... brutal!



Haig de dir que no sóc bona cuinera, però recentment he descobert que m'agrada fer postres.
Em relaxa i em posa de bon humor! (que també, tal i com estic... ja podria haver-me vingut aquesta inspiració culinàrio-optimista amb algun altre tipus de menjar... menys calòric, no???)

Com sempre, un dinar divertit i boníssim, on el centre d'atenció, com no, va ser la baldufa Clàudia, que tot i un començament un xic dramàtic per part seva, s'ho va passar teta jugant amb les tietes, els cosins i el billar!!!



Val a dir que tenia traça la noieta, jejeje...

3 comentaris:

Gemma ha dit...

Ostres, vas fe rtot això en un sol cap de setmana? Quan t'hi poses, t'hi poses, eh? ;)
Tot té molt bona pinta... i l'arròs del teu pare... espectacular!

Anònim ha dit...

Moooolt bons els postres i ara mateix al llegir aixó, m'han vingut al cap l'Arguiñano i la seva germana. Muntem "Els fogons d'en Toni & filla" ??? Je,je , aveure si no el deixarem jubilar!!

heidi ha dit...

quina bona pinta!

ja veus q he tornat a aterrar per aquí!

les coses dolces em diuen: VINEEEE!!

Petonets guapus!