divendres, 14 de març del 2008

Enllaços nous

Avui hem pujat tres enllaços nous que m'agraden molt.

El de Flickr de l'Esther i en Jose, uns amics internautes nostres (ara flipareu: ens hem vist només un cop, però sobretot amb l'Esther hem parlat de coses tan intenses que ens han lligat per tota la vida). Són uns fotògrafs excel·lents, i aquí ho podreu comprovar. La única vegada que ens hem vist van fer unes fotos extraordinàries a la Clàudia, de les quals en trobareu un parell de penjades aquí. En aquest àlbum virtual podreu veure la sensibilitat i la força que tenen quan capten la realitat en fotografia. Ara s'hi posen més en sèrio, la fotografia deixarà de ser només un entreteniment, i estic esperant amb candeletes que acabin de crear la seva web per penjar-la. Així que, ja ho sabeu parella.... espavileu-voooos!!!!!

El segon enllaç és el de Minimàlia, una web on cada dia pengen frases, com diuen ells, "breus per llegir, pensar, gaudir i endur-se". N'hi ha d'humorístiques, sarcàstiques, lapidàries... per tots els gustos.

El tercer enllaç és el del Blog del "Quadern Gris" de Josep Plà. El dissabte 8 de Març de 2008 es va publicar el primer post d'aquest blog, que coincideix amb la primera entrada del famós dietari de Plà. M'ha agradat, és una manera diferent d'acostar-se a Josep Plà, just 90 anys després d'haver escrit aquelles paraules. Es publiquen els escrits els mateixos dies que Plà escrivia... mireu-vos-el, crec que val la pena.