dimarts, 26 de maig de 2009

Assaig

La Clàudia ja fa dies que està assajant el seu paper de germaneta gran.
I ara amb el muntatge del cotxet (el mateix que haviem fet servir amb ella), encara s'hi està esmerant més...Aconseguiré fer-li entendre que aquí dins hi anirà en Lluc i no els seus ninos?
La resposta d'aquí unes poques setmanetes...

7 comentaris:

Assumpta ha dit...

Pero Clàaaaaaaaudiaaaaaaa, com pot ser que cada dia estiguis més reguapa? Explica, explica com ho fas a l'Assumpta, digues els teus secrets de bellesa jejeje

Bé, fas molt bé d'anar assajant, perquè aviadet aquí hi haurà d'anar en Lluc... que ja saps que serà molt petit i no sabrà fer res... no com tu que ja saps fer tantes coses :-) I la mama li haurà de fer tot, donar-li el menjar, rentar-lo... perquè es faci gran ben aviat i pogueu jugar molt!! :-)

Menys mal que la mama et té a tu, eh? que la podràs ajudar una miqueta... quina sort que tu ja saps fer cosetes sola!! Què contents estan els papes de tu!!

Carbassona ha dit...

Que bé que la Clàudia estigui fent pràctiques amb els ninos, però potser hi hauràs de portar en Lluc i un nino a passeig amb el cotxet, jajaja.

Garbí24 ha dit...

Ja tens conductora , veus menys feina per tu , ja pots comnçar a pensar amb el tercer

Lola ha dit...

Qué bien Clàudia preparándose ya para ser hermana mayor, igual que lleva a sus muñecos, llevará a su hermanito. besos

Ro ha dit...

Nosaltres també repetirem (de nen) però al setembre, no al juny com vosaltres. I també tenim el mateix cotxet (i el mateix color!) que porta més temps sense utilitzar a l'habitació... Tinc ja ganes de fer-lo servir. I també vull intentar allò del part natural. Ja et llegiré per veure com ha anat. Molta sort! que allò teu és ben aviat...

Els del PiT ha dit...

I tant que ho entendrà la Clàudia, potser seran els ninos els qui no ho entenguin...
;-)

gominola ha dit...

Espero que si aconceguexis fer-ho.

BONA SORT !!!!!!!!!